torsdag, februari 15, 2007

En SÅN dag idag

Jag fryser, fingrarna är nästan blåa. Och bara för att jag frös så jävligt överallt kom jag på den glada idén att jag kunde knäcka ett sånt där värmehjärta och stoppa innanför tröjan och i alla fall tina lite nånstans. Sådana hjärtan blir jäkligt varma och passar man sig sig inte så bränner man sig. Så nu är jag kall och har bränt mina boobs ( att lägga hjärtat mellan tröjlagren blev ju inte tillräckligt varmt). Eller, det är inte boobsen jag bränt utan urringningen, eller,ja, det som kan vara en urringning om han har en sån där superduperglitterglamspetstjolahoppsan, som jag inte har. Men där i sänkan mellan mina bröst (som också är förfrusna) har jag nu ett litet hjärtformat märke. Och så har jag ostskalk i strumporna. För nån hade inte tömt soppåsen och osten trillade visst ut igen när jag kastade den utan att märka det. Så när jag skulle ta lite kallt vatten på min brända urringning trampade jag i Västan-ost, fast jag märkte inte det förrän jag började fundera över varför min ena trampdyna liksom växt och det kändes som att jag gick på en kudde. Nu sitter jag här i ett par sticksiga sockor för osten går inte riktigt bort(det var mina bästa raggsockar som man kan dra halvvägs upp på låret.) och är väldigt deprimerad. Inget blir som jag vill och nej,jag ska inte ha mens men det är förjävla mycket månad kvar så här i slutet av pengarna, och jag har inte sovit så mycket i natt och kan inte somna nu heller för jag fryser och det hjälpte inte att jag åt en ostochmarmeladfralla. Tre koppar te funkade inte heller och inte en bulle till, däremot fick jag dåligt samvete och hemskt ont i magen av kissnödighet men går jag på toa fryser jag ihjäl och jag kan ändå inte knäppa upp byxorna för då måste jag ta av mig vantarna. E har varit så varm och go hela natten och inte sagt ett ljud om att jag snorat och gråtit på honom. Den nya adaptern funkar sådär, så nu går datorn på batteri men om jag hoppar lite hinner jag nog både se Greys Anatomy, Ugly Betty och What About Brian på de 73% som finns kvar. Sen slocknar batteriet. Mitt också hoppas jag. Och sen när jag vaknar så skiner solen, osten har mirakulöst försvunnit ur strumporna, jag är varm, vet vad jag vill göra med mitt liv. Ja, och så har jag vunnit en kappsäck full med pengar.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Ja så tänkte jag också, men de som gjort serien har sagt en karaktär som man absolut inte trodde skulle kunna dö, kommer göra det. Tydligen har de tappat tittarsiffror så de var tvungna att göra ngt för att "make or break the show". Apor! Om en vecka vet vi!!!

Hanna sa...

Jo jag har sett gårdagens avsnitt också. Och ja, jag ska inte säga för mycket, för det är klart, en yttepytte chans finns det fortfarande, men jag tror inte det...