lördag, mars 29, 2008

Ego

Du är en BESKYDDARE/ledare

Du är en person som får saker att hända. Du är konsekvent, trovärdig, grundlig och ihärdig. Du är också mycket social och kan lätt ta olika människor och är en bra ledare både hemma, bland vänner och på arbetet.

Du är också effektiv, har höga ambitioner och tar dina uppgifter på största allvar. Du genomför också dina uppgifter noggrant med ditt realistiska tänkande.
Du är något av en traditionalist och gillar människor och umgänget med andra. Du arbetar hårt för att ge din släkt och vänner ett socialt skyddsnät. Du är mycket beskyddande om dem du älskar.

Du tycker om scheman, rutiner och regler och att bete sig enligt gällande normer och regler är viktigt för dig. Du har en ådra av oberoende filosof i dig och som ett resultat av detta har du en bra balans mellan konventionellt tänkande och originalitet.

Du är en bra ledare och lyckas ofta enkelt uppnå hög status med fina förmåner fortare än andra. Du tar noga hand om dina tillhörigheter och du gillar att ha tid för dig själv då du kan hålla på med dina egna intressen.

Japp, sån är jag! Nästan på pricken faktiskt...

Inga kommentarer: