fredag, januari 26, 2007

stilpolisen- i.e strumppolisen

Tyvärr finns det inte nån sådan vad jag vet. Men det borde stiftas en och annan lag mot vita strumpor a la´10 för en hundring. Vad är det för fel på kidsen av idag? Som inte fattar det? Hade man fått böta lika mycket som det där tiopacket kostar var gång man blev påkommen, så hade folk nog slutat använda de där strumporna på andra ställen än där de hör hemma (gympasalen möjligtvis) Jag skulle gladeligen tråla runt efter vitstrumpor på kvällarna på min cykel. Kanske kunde man göra en deal med nattvandrarna? Så att de fick lite fler nya jackor ibland om de tipsade om var tubsocksgängen höll hus. Alla utom möjligtvis Stadium och Intersport skulle vinna på det. Kanske fjortispojkarna inte förstår det nu, men den dag de blir förälskade i en annan stilpolis...då tror jag de kommer att vara tacksamma.

Fröken Jag-lever-i-min-Pyjamas har talat....hon kastar minsann inte sten i glashus...men gärna tubsockor

3 kommentarer:

Hanna sa...

Jag hoppas att du aldrig låter någon få dig att tro att du är någon annat än underbar! Jag har precis fått mig ett gott skratt mitt i eländet! Allt som refereras till Linda Bengtzing är varmt välkommet :)

Tack!
Kramar!

Anonym sa...

Hahaha.. så underbart att läsa.

Jag gillar din humor :)

Tycker att tubsockarna försvann för 25 år sen, men minsann så ser man ett och annat par. :)

Anonym sa...

Hahahaha... nå fikk jeg meg en latter tidlig på morgenen også:) Kunne ikke vært mer enig med deg! Det som stør meg mest er de som i tillegg til de hvite sokkene har korte bukser som går langt opp på leggen når de sitter slik at de hvite sokkene glinser imot meg!
Silje