torsdag, januari 03, 2008

Internet fungerar

I dubbel bemärkelse. Dels är det fantastiskt att kunna sitta och surfa igen (även om det bara är på kvällstid när grannarna inte själva sliter på nätet)

Dels är det fantastiskt att det faktiskt fungerar att träffa någon via Internet. Det är en sådan sak som man annars bara hör folk göra,men jag har inte träffat nån som har gjort det (åtminstone inte nån som varit nöjd och glad efteråt och inte muttrat om psykon om sexgalningar och mammaspojkar och jag vet inte vad.) På nyårsafton var vi hemma hos en vän till E. Vad kvällen led visade det sig att alla vi par som var där hade några gemensamma nämnare; alla hade träffats via Internet, varit tillsammans mellan 2-3 år och var särbos.
Lite småkul, tyckte jag.

Om man skulle studera denna enskilda grupp av männiksor och påstå den vara representativ för befolkningen i helhet skulle man kunna säga att en undersökning visar att män inom logistikbranschen (de rör sig där) oftare skiljer sig och att de inte är främmande för att använda "nya" forum när de finner en ny partner.

"Statistik" (sanningsförvrängande) är enormt underhållande.

Inga kommentarer: